inloggen  

Aanmelden zwemles !!

 Welkom
 Bevoegdheid
 Vaardig is veilig
 Opleidingstijd
 Leerling volgsysteem
 Wachtlijst opties
 Lesprijs
 Proefzwemmen
 Examens
 Roosters / Vakanties
 Mededelingen/Huisregels
 Recenties / Onderzoek
 zwemdiploma's Nederland
 Werken bij de zwemschool
 Route
 Foto's uit de zwemschool
 Afmelden

 IBAN
 Aanmelden zwemles
 Vertrouwenspunt Sport
 Corona


Vaardigheid en plezier is veiligheid.

U wilt graag dat uw kind goed leert zwemmen. U wilt veiligheid. Vaardigheid is de beste garantie voor veiligheid. Zwemschool van Goor heeft als doel kinderen plezierig, veilig en vaardig op te leiden. Een kwaliteit waar wij voortdurend aan werken en die wij voortdurend toetsen. 

Wij kiezen niet voor snelcursussen. Snel geleerd is vaak snel verleerd. Een snelcursus lijkt ideaal en handig in deze gehaaste tijd, U moet dan echt zeker weten dat u zelf regelmatig met uw kind blijft zwemmen. Het draait immers om de veiligheid van het kind. U mag er niet meer vanuit gaan dat kinderen op school gaan schoolzwemmen en zo blijven oefenen. In Zwolle is het schoolzwemmen in 2012 afgeschaft. 

Kleine groepjes en vaste lesgevers.

We werken met kleine groepjes. Zo krijgen de kinderen veel begeleiding en het is veilig.
De groepjes voor diploma A bestaan uit gemiddeld 8 leerlingen. Onze lesgevers worden aan de groepen gekoppeld. De kinderen krijgen 1 of 2 vaste lesgevers. Zo krijgen de kinderen dus voortdurend les van hun eigen bad- juf of meester. Natuurlijk kan de badjuf ook wel eens ziek zijn of verhinderd. In dat geval krijgen de kinderen les van een vervanger.

Vanuit het kind en ongedwongen.

Plezier, veilig en veelzijdig.
Wij zijn van mening dat kinderen niet vanuit druk of dwang moeten leren. We zoeken naar wat de kinderen kunnen en van daaruit bieden we nieuwe aansprekende uitdagingen aan. Het sleutelwoord hierbij is zelfvertrouwen. De geleerde vaardigheden zijn door deze positieve aanpak vrijwel altijd blijvend. Onderzoek bevestigt dat jonge kinderen op deze manier het beste leren. Dit in tegenstelling tot vaardigheden die kinderen onder druk of dwang hebben moeten leren. Hierbij lijkt het resultaat soms sneller gehaald maar is het vaak niet blijvend. De kans dat kinderen na het behalen van een zwemdiploma het zwemmen weer verleren is hierbij niet denkbeeldig. 

Resultaat: Veilig en vaardig.

Het resultaat is een zeer hoog vaardigheidsniveau dat onze kinderen laten zien tijdens het zwemexamen.
De rapporteurs uit de branche organisaties kwalificeren dit niveau als "zeer goed" tot "uitstekend".

Voor ons is kwaliteit: (plezier, veiligheid en vaardigheid).
Als u zich hierbij thuis voelt bent u bij ons aan het goede adres.

 

  Info@zwemschool van Goor