inloggen  

Aanmelden zwemles !!

 Welkom
 Bevoegdheid
 Vaardig is veilig
 Opleidingstijd
 Leerling volgsysteem
 Wachtlijst opties
 Lesprijs
 Proefzwemmen
 Examens
 Roosters / Vakanties
 Mededelingen/Huisregels
 Recenties / Onderzoek
 zwemdiploma's Nederland
 Werken bij de zwemschool
 Route
 Foto's uit de zwemschool
 Afmelden

 IBAN
 Aanmelden zwemles
 Vertrouwenspunt Sport
 Corona


Officieel erkend opleidings-instituut.

De zwemschool is een officiëel erkend opleidings-instituut dat is aangesloten bij de ENVOZ en het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ . Via bovengenoende organisaties organiseren wij officiele zwemexamens voor respectievelijk ABC- en zwemvaardigheidsdiploma's.

De zwemdiploma's van de ENVOZ en de NRZ | NPZ worden erkend door beroepsopleidingen zoals b.v. Brandweer, Beveiliging en politie. Maar ook door Sport-, trainers en (gym)leraren-opleidingen. 

Na het zwem / survival ABC kunnen de kinderen evt. doorgaan voor de hogere zwemdiploma's. Dit zijn zwemvaardigheids-diploma's.

Modern zwem-onderwijs.

Kwalificatie medewerkers.


Ons kader is op HBO niveau gespecialiseerd. Onze medewerkers zijn allemaal intern opgeleid, studerend of afgestudeerd aan de Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding (Calo) van de Hogeschool Windesheim in Zwolle.

Van onze medewerkers vragen wij een VOG.

Onze lesgevers beschikken over competenties op  niveau 6 NLQF. Deze inschaling wordt door de overheid gereguleerd. Met het schema van NLQF wordt het inzichtelijk welke niveau's er zijn. Dit maakt het eenvoudiger om kwalificaties met elkaar te vergelijken.

Officieel erkend leerbedrijf: beroepsonderwijs en bedrijfsleven:

Wij leiden ook nieuwe collega's op. Als kenniscentrum is de instantie beroepsonderwijs en bedrijfsleven onder andere verantwoordelijk voor het erkennen van leerbedrijven binnen de sectoren zorg, welzijn en sport.
  Info@zwemschool van Goor