inloggen  

Aanmelden zwemles !!

 Welkom
 Bevoegdheid
 Kenmerken | Veiligheid
 Opleidingstijd
 Leerling volgsysteem
 Cursus mogelijkheden
 Lesprijs
 Proefzwemmen
 Examens
 Roosters / Vakanties
 Mededelingen
 Meningen over zwemschool
 Actueel en info.
 Werken bij de zwemschool
 Route
 Foto's uit de zwemschool
 Afmelden

 IBAN
 Aanmelden zwemles

locatie zwemschool

diploma C naar 1uur

De zwemlessen voor diploma C gaan veranderen. In plaats van een half uur duren ze nu een uur. Dit n.a.v. wensen vanuit onze ouders van kinderen. We kunnen zo net als bij de andere zwemdiploma's meer tijd besteden in een les aan de leerlingen. Met ingang van periode 26.3 (16 november 2014) starten we hiermee.

Kleedkamergebruik vanaf 1 september

Vanaf maandag 1 september gaan we via de officiële ingang naar  binnen. Dan is het ook de bedoeling dat we anders gebruik gaan maken van de kleedkamers. Links zitten de herenkleedkamers, het is de bedoeling dat daar vaders met zoons of dochters gaan omkleden. Rechts zitten de dameskleedkamers en daar gaan moeders met zoons en dochters omkleden. Er komt nog een extra verwijzing bij de kleedkamers te staan.

Het zwemseizoen 2014 | 2015 gaat van start:

Mooier kan dit zwemseizoen haast niet beginnen. In het nieuwe zwembad.
Vorig jaar mochten we vlak voor de afsluiting van het seizoen al voorzichtig proeven van het nieuwe bad. Wat is het mooi geworden.
De kinderen en natuurlijk de ouders vinden het prachtig. Het compex bevat een speciaal instructie zwembad waarin onze zwemschool is gevestigd. Wij hopen dat we hier weer veel kinderen mogen leren zwemmen en blij kunnen maken met het zwemdiploma. 

 

Ontwikkelingen rondom het nieuwe zwembad:

10-5-2014: Deze week is het zwembad opgeleverd en wordt er proef gedraaid. Het zwembad is ook geopend voor publiek. Een maand lang mag er voor 1 euro per keer recreatief worden gezwommen. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met het bad. Over een aantal weken gaat de zwemschool ook over . Tip voor ouders / verzorgers die hun kind al bij ons op zwemles hebben !!!! GA ZWEMMEN. Maak met uw kind alvast kennis met het bad. Voor meer informatie over de activiteiten in het zwembad: Volg deze link.


 

 

  Info@zwemschool van Goor