inloggen  

 Aanmelden zwemles !!.

 Welkom
 Bevoegdheid
 Kenmerken | Veiligheid
 Opleidingstijd
 Leerling volgsysteem
 Cursus mogelijkheden
 Lesprijs
 Proefzwemmen
 Examens
 Roosters / Vakanties
 Mededelingen
 Meningen over zwemschool
 Actueel en info.
 Werken bij de zwemschool
 Route
 Foto's uit de zwemschool
 Afmelden

 IBAN

locatie zwemschool

Welkom in onze zwemschool !!.

Hier in het zwembad van de Hogeschool Windesheim, verzorgen wij alweer 25 jaar zwemles aan kinderen vanaf 4 jaar. Met een jong en enthousiast team en veel plezier.
  • Onze lesgevers hebben een pedagogische achtergrond.
  • Plezierig en spelenderwijs leren.
  • Veilig oefenen.
  • Vaardig het zwemdiploma halen.

Onze zwemschool heeft een pedagogisch karakter. Het welzijn van onze kinderen en echt goed leren zwemmen vinden we erg belangrijk. In onze ruime lessen (1 uur i.p.v. 45 minuten) bieden we dan ook ruim de tijd voor uw kind. Daarbij zijn wij ook nog eens voordelig geprijsd.

Onze kernvisie houden we zorgvuldig in stand: 
Leerlingen krijgen vanaf de eerste les alle onderdelen op een speelse manier aangeboden. Plezierig leren, Veilig oefenen en Vaardig zwemmen. Dat is waar we voor gaan.

Met ingang van 1 juni 2014 zitten we in ons nieuwe zwembad in Zwolle-zuid.  

 

Vriendelijk, persoonlijk en voordelig...

De kinderen leren zwemmen in kleine groepjes. Ook krijgen de kinderen een vaste lesgever die met de kinderen meegaat in het water. Spelenderwijs worden kinderen vrij gemaakt van eventuele angst voor water. Daarna worden de zwemslagen netjes aangeleerd. Als de kinderen gaan afzwemmen beschikken ze over een prima vaardigheid die duurzaam is en dus over een hoog veiliheidsniveau.
 

Wilt u meer weten over onze zwemschool, klik dan links op de het onderwerp van uw keuze. Als u beschikt over een email account kunt u uw kind online aanmelden voor zwemles. Klik hiervoor op de link aanmelden. Alvast onze hartelijke dank voor uw bezoek:

Monique Wellink | Linda Berg
Wim en Michèle van Goor

  Info@zwemschool van Goor