inloggen  

Aanmelden zwemles !!

 Welkom
 Bevoegdheid
 Kenmerken | Veiligheid
 Opleidingstijd
 Leerling volgsysteem
 Cursus mogelijkheden
 Lesprijs
 Proefzwemmen
 Examens
 Roosters / Vakanties
 Mededelingen/Huisregels
 Meningen over zwemschool
 Actueel en info.
 Werken bij de zwemschool
 Route
 Foto's uit de zwemschool
 Afmelden

 IBAN
 Aanmelden zwemles
 Vertrouwenspunt Sport

locatie zwemschool

Welkom in onze zwemschool....

Hier in het nieuwe zwembad van de Hogeschool Windesheim, verzorgen wij zwemles aan kinderen vanaf 4 jaar. Al 25 jaar en altijd met veel plezier en een jong en enthousiast team. 

  • Onze lesgevers hebben een pedagogische achtergrond.
  • Plezierig en spelenderwijs leren.
  • Veilig oefenen.
  • Vaardig het zwemdiploma halen

 

U heeft afgelopen jaren de signalen van de reddingsbrigades vaak kunnen lezen. Kinderen blijken steeds minder goed te kunnen zwemmen.

Onze zwemschool heeft zich al jaren onderscheiden door het goede niveau waarop onze leerlingen kunnen zwemmen. Het welzijn van onze kinderen en echt goed leren zwemmen vinden we erg belangrijk. In onze ruime lessen (1 uur i.p.v. 45 minuten) bieden we dan ook ruim de tijd voor uw kind. Daarbij zijn wij ook nog eens voordelig geprijsd.

Plezierig leren, Veilig oefenen en Vaardig zwemmen. Een duurzaam resultaat. Daar gaan we voor !!

 

Vriendelijk, persoonlijk, voordelig en.... kleine lesgroepjes

De kinderen leren zwemmen in kleine groepjes. Ook krijgen de kinderen een vaste lesgever die met de kinderen meegaat in het water. Spelenderwijs worden kinderen vrij gemaakt van eventuele angst voor water. Daarna worden de zwemslagen netjes aangeleerd. Als de kinderen gaan afzwemmen beschikken ze over een prima vaardigheid die duurzaam is en dus over een hoog veiliheidsniveau.
 

Wilt u meer weten over onze zwemschool, klik dan links op de het onderwerp van uw keuze. Als u beschikt over een email account kunt u uw kind online aanmelden voor zwemles. Klik hiervoor op de link aanmelden. Alvast onze hartelijke dank voor uw bezoek:

Monique Wellink |
Wim en Michèle van Goor

  Info@zwemschool van Goor